©Don't miss the kiss - BTW: BE0696.939.159

trouwfotograaf antwerpen, huwelijksfotograaf antwerpen, vintage trouwfoto's, betaalbare trouwfotograaf

trouwfotograaf antwerpen, huwelijksfotograaf antwerpen, vintage trouwfoto's, betaalbare trouwfotograaf

trouwfotograaf antwerpen, huwelijksfotograaf antwerpen, vintage trouwfoto's, betaalbare trouwfotograaf

trouwfotograaf antwerpen, huwelijksfotograaf antwerpen, vintage trouwfoto's, betaalbare trouwfotograaf

trouwfotograaf antwerpen, huwelijksfotograaf antwerpen, vintage trouwfoto's, betaalbare trouwfotograaf

trouwfotograaf antwerpen, huwelijksfotograaf antwerpen, vintage trouwfoto's, betaalbare trouwfotograaf

 

Brons

€1500

 • 6u doorlopend aanwezig

 • Foto's op USB-stick

 • 20 prints (10x15cm)

 • Online galerij

 • Mini fotoboekje 

 • Vervoerskosten NIET inbegrepen (0,40€/km)

 • 12u doorlopend aanwezig

 • Foto's op USB-stick

 • 35 prints (10x15cm)

 • Online galerij

 • Slideshow met muziek

 • Mini fotoboekje 

 • Vervoerskosten inbegrepen

 • 15u doorlopend aanwezig

 • Foto's op USB-stick

 • 50 prints (10x15cm)

 • Online galerij

 • Slideshow met muziek

 • Mini fotoboekje 

 • Vervoerskosten inbegrepen

 • Fotokader mét foto (A3)

Extra opties

 • Luxe fotoalbum      (vanaf €450)

 • Photobooth (€550)

 • Verlovingsshoot

 • Extra fotoboekjes voor de ouders of getuigen

 • Extra uren aanwezigheid (€150/u)

 • Uren aanwezigheid opgesplitst

 

Zilver

€2000

Goud

€2500

 

Don't miss the kiss?

SPONTAAN - SPEELS - 

BEETJE ROCK AND ROLL - 

VINTAGE NABEWERKING

 

 

Hallo, ik ben Dieter Permentier en fotografeer onder de naam 'Dont miss the kiss'. Hopelijk ben ik binnenkort ook jullie trouwfotograaf!

Mijn fotografiestijl is documenterend wat wil zeggen dat ik heel de dag vastleg wat er gebeurt en bijna niets in scène zet. 

 

Geen duffe familieportretten en standaard romantische scènes, maar speelse en spontane foto's die ook een beetje rock and roll zijn. 

 

Ik probeer zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven zodat jullie amper doorhebben dat ik er ben. Op die manier kan ik jullie meest spontane glimlach vastleggen. Al mijn foto's zijn nabewerkt en krijgen een vintage feel.

Kunnen jullie je hier volledig in vinden? Neem dan zeker contact op.

 

Sigrid & Thomas

Bij het organiseren van onze trouw hadden we geen flauw benul waar we moesten zoeken. Dus keken we in eerste instantie naar nabijheid. Wij wonen in dezelfde stad als Dieter. Maar veel belangrijker, zijn foto's op de website spraken ons enorm aan. Een mooie mix van traditie en originaliteit. Dieter kent zijn klassiekers maar durft ook de platgetreden paden te verlaten. Bovendien hanteert hij verschillende correcte prijsformules waar je vrijblijvend uit kan kiezen. Een afspraak was dus snel gemaakt. Al bij het eerste contact hadden we een uiterst warm gevoel bij Dieter. Professioneel, warm en bovenal bijzonder sympathiek. Alle afspraken werden duidelijk op voorhand vastgelegd. Zowel Dieter als wij wisten waar we ons aan konden en moesten verwachten. 

 

Op onze trouwdag zelf was Dieter magistraal. Op de voorgrond op de juiste momenten en in de schaduw wanneer nodig. Dat voelden we tijdens de dag al aan en dit vermoeden werd bevestigd toen we achteraf de foto's zagen. Ik zou de foto's hier kunnen beschrijven maar dat zou er afbreuk aan doen. Je had onze gezichten moeten zien, dat sprak boekdelen. 

 

Don't miss the kiss is een naam, die naar ons gevoel, de lading niet volledig dekt, want Dieter heeft, naast die ene kus, echt geen enkel belangrijk moment gemist. Dankzij hem konden we de mooiste dag uit ons leven een tweede keer intens beleven op de gevoelige plaat. Het mooiste compliment dat we Dieter ooit kunnen geven, is dat we hem blindelings aan iedereen aanraden om jullie belangrijkste dag te vereeuwigen. Don't miss this photographer!

Isabelle & Tom

Naar het schijnt is je trouwdag 1 van de belangrijkste en schoonste dagen uit je leven en dan kan je maar beter werken met echte vakmensen. Mensen die hun stiel niet enkel kennen maar deze ook nog eens met passie en gedrevenheid beleven.
Vanaf het eerste contact met Dieter word je besmet door zijn enthousiasme. Hij luistert naar onze wensen als trouwkoppel, zorgt voor een eigen creatieve inbreng en als een echte kameleon verdwijnt hij in de omgeving zodat je reeds na enkele tellen vergeten bent dat er ergens een fotograaf rondloopt. Dieter zorgt ervoor dat alles in een ongedwongen en ontspannen sfeer verloopt, terwijl hij zelf te allen tijde zijn job blijft doen, met name perfecte foto's maken.
Niet enkel tijdens die unieke dag, maar ook in de voorbereiding en het afleveren van al het gemaakte fotomateriaal niks dan lof voor deze vakman. Wij weten nu al dat we nog vele decennia lang gaan genieten van deze foto's en het bijhorend boek dat Dieter voor ons maakte.
En voor zij die het zich afvragen, de kus heeft hij inderdaad niet gemist! 😉
Nog eens bedankt Dieter, Don't miss the kiss om er samen met ons een onvergetelijke dag van te maken.

Josefien & Jochen

Bedankt voor de super mooie en

leuke foto's van ons huwelijk.
Super hoe Dieter onopvallend

toch de juiste foto's kan nemen.
Ook zalig hoe je met de kinderen

omgaat.

Imke & Kenny

Wat zijn we blij met Dieter als onze huwelijksfotograaf! Op een speelse, vlotte, bijna onopgemerkte manier hebben we de mooiste foto’s (met verhaal) die ons terug doen denken aan een geweldige dag. Bedankt! 

Jo & Peter

Dieter aanstellen als fotograaf loste meer dan onze verwachtingen in.

Geen moeite was hem te veel om tot een verbluffend resultaat te komen.

Het was heel fijn om hem – vaak onopvallend - in onze buurt te hebben op deze speciale dag.  Hij beheerst zijn vak (‘hoe doet hij het toch?’), is vindingrijk, zeer aangenaam als mens, bescheiden, glimlachend en heeft een duidelijke liefde voor fotografie.  Die warmte straalt dan ook af van zijn foto’s.  Ook onze kinderen (die hij allemaal bij naam noemde) voelden zich onmiddellijk op hun gemak bij hem en hebben veel plezier gehad in de grappige opdrachten die ze kregen. Don’t miss the kiss is

een echte aanrader voor wie van spontane foto’s met een knipoog houdt, met oog voor in de eerste plaats onopvallende details.  Het bekijken van de foto’s doet ons de dag herbeleven.  Alleen jammer dat hij er nergens zélf op staat…

Jennifer & Boris

Na even rondklikken op de website waren we meteen verkocht en we hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. Dieter is een heel betrokken fotograaf die op de juiste momenten rust weet te brengen en je op je gemak stelt. Ook met kinderen is hij geweldig! Naast de obligate geposeerde huwelijksfoto's is Dieter helemaal in zijn element als het allemaal iets natuurlijker mag zijn. Wanneer je het niet verwacht duikt er plots een dansende fotograaf op vanuit de menigte die de sfeer van het dansfeest als geen ander weet vast te leggen op zijn gevoelige plaat. We bevelen Don't Miss the Kiss dan ook warm aan!

Carlyn & Kenneth

Joepie, trouwen! Bij het plannen dan in paniek schieten, want: ‘ik pak niet op foto!!!’ We zijn toen op zoek gegaan naar een fotograaf die spontane, mooie en zeker niet geposeerde foto’s kan maken met een grappige toets. Dieter heeft niet alleen dat gedaan, hij heeft echt de persoonlijkheid van onze gasten vastgelegd. Niet altijd hun flatterendste moment, maar oh zo ‘echt’. Wij zijn super blij met onze foto’s. ‘Ik pak niet op foto’, .... Dieter heeft ervoor gezorgd dat de foto’s ons ‘gepakt’ hebben!

Ellen & Michael

Super aangename en goede fotograaf, hij maakt prachtige foto’s.

Liesbeth & Bart

Super sympahtieke en toffe fotograaf! Wij zijn heel blij met onze prachtige huwelijksfoto's!

Jouw recensie hier?

Wil je spontane en leuke trouwfoto's die jullie dag tonen zoals die ook echt was? Als ik jullie huwelijksfotograaf mag zijn, komt jouw recensie hier nadien misschien wel terecht...

Stéphanie & Mathias

FANTASTISCHE trouwfotograaf! Maakt bijzonder leuke/originele foto’s. Zorgt ervoor dat iedereen heel erg op zn gemak is en zn beste smile opzet! Heel sterk in onverwachtse foto’s en originele ideetje! 
Dikke merci om onze mooiste dag zo prachtig te vereeuwigen!

Melissa & Kristof

Toen onze fotografe de dag voor onze trouw cancelde, geraakte we in een kleine paniek! Gelukkig was Dieter daar! Om eerlijk te zijn, denken we dat het zelfs beter was dat hij erbij was. Toffe gast, die ervoor zorgde dat we ons altijd op ons gemak voelde en dat resulteerde in fantastische foto's. Als je een fotograaf zoekt die echt goede foto's maakt, maar zich tergelijkertijd ook kan amuseren, don't look further! Dieter is your guy!

Kim & Piero

Wat een geweldige fotograaf! Hij is niet alleen superaangenaam in de omgang ook geheel onopvallend tijdens het fotograferen. Het resultaat van de foto’s was subliem, niet alleen wij, maar ook onze gasten hadden alleen maar superlatieven voor de foto’s. Hij heeft perfect naar onze wensen geluisterd en onze mooiste dag op de mooiste manier op papier gezet. 1000 maal dank, we zijn er dolgelukkig mee